$type=slider$sn=0$l=1$c=6$m=0$show=home

[NIEUWS]_$type=three$c=3$au=0$cm=0$show=home

[WIJ ZOEKEN M/V]_$type=grid$sn=0$l=1$rm=0$c=4$m=0$show=home

Een woning en penthouse inrichten: de keuken (art.2)

Ixina keuken

2x anders
In onze reeks 'kwalitatief vastgoed' nemen we je mee achter de schermen van Park Gulden Bodem. Een bijzondere, kwalitatieve & groene woonomgeving op wandelafstand van de Grote Markt van Sint-Truiden. Hier richten we een penthouse én een woning in. Deze week het hart van het huis: de keuken!


Park Gulden Bodem Sint-Truiden

Ixina

Na de keuze van de tegel is het tijd voor de keuken. Hiervoor werkt Splendid Woningbouw samen met een vaste partner Ixina Hasselt. Je kan er kiezen uit alle mogelijke stijlen: designkeukens, eigentijdse keukens, moderne keukens, rustieke keukens of klassieke keukens. Daarbij geeft het je 10 jaar garantie. En wat echt heel leuk is? Je keuken wordt ontworpen ter plaatse. Jij kan meevolgen op een scherm. Droom je keuken... maar dan in het echt!

Penthouse:
Massief keukeneiland en zwarte kastenwand voor de loft
In het penthouse willen we een  industriële look. Dat vraagt om een open keuken met karakter. We doen dat met een strakke zwarte kastenwand en een massief keukeneiland. In de wand zitten een microgolfoven, oven en een frigo. De wand wordt ingewerkt in de MDF en de plint is lager. Het kookeiland heeft een werkblad in marmerlook. Onder het eiland zijn opnieuw zwarte kasten voorzien voor extra bergruimte en een vaatwasser. Zowel het afwasgedeelte als een inductiekookplaat liggen in het werkblad. De luchtafvoer gebeurt via een koolstoffilter die is ingebouwd naast de kookplaat. Handig zijn de stopcontacten met USB die in het werkblad zijn weggewerkt en wat dacht je van een bronzen kraan voor het wauw-effect!

TIP: Een lagere plint geeft meteen een veel strakkere look aan je keuken bovendien krijg je 20% meer opbergruimte in de kast.


Woning
De woning op het gelijkvloers kan interessant zijn voor mensen op hogere leeftijd. Hier wordt bij het ontwerp rekening mee gehouden. Om de doorgangen vrij te laten (voor rolstoelgebruikers) zal hier geen keukeneiland komen. Wel 2 wanden met wit gelakte kasten. Er zijn geen zichtbare grepen in plaats daarvan komt er een achterliggende greeplijst in hetzelfde wit gelakte aluminium als de fronten. De deuren uit gelakt laminaat zijn krasbestendig en afwasbaar. Als accent zijn enkele keukenfronten uit summersethout. Dat geeft meteen warmte en met de spotjes die onder de bovenkasten komen ontstaat een gezellige sfeer. De toestellen zelf zijn handig geplaatst. De combioven zit op hoogte van het werkblad. Daarnaast zijn er een ingebouwde dampkap, frigo en vaatwasser.

L-vormige keuken voor woning

TIP: Kies voor een matte kleur, dat brengt rust in je keuken. De periode van hoogglans is trouwens helemaal voorbij.

Bezoek

Had je graag meer info? Ixina Hasselt ligt aan de Kuringersteenweg 357, 3511 Hasselt. Bouwplannen? Overweeg dan eens om jouw woonproject te realiseren met Splendid Woningbouw. Je kan vrijblijvend een afspraak plannen op 011/45.82.30 - verkoop@splendid.be of via de website.  Splendid Woningbouw, huis -en thuismakers sinds 1989.

$show=/p/faq.html$type=list$m=0$c=20$p=1

$show=/p/faq.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=/p/faq.html

$show=/p/jobs.html$type=grid$sn=0$m=0$c=4$p=1

$show=/p/referenties.html$type=two$sn=0$m=0$rm=0$c=4$p=1

$show=/p/events.html$type=one$m=0$rm=1$sn=1$c=5$p=1

$show=/p/nieuws_4.html$type=three$au=0$cm=0$c=9$p=1

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$c=4$m=0$l=1$icon=1$h=318$show=post

Naam

blog,3,events,12,faq,2,in de kijker,23,jobs,2,nieuws,30,nieuwsbrief,3,realisaties,5,splendid,6,
ltr
item
Splendid Woningbouw | Paal-Beringen: Een woning en penthouse inrichten: de keuken (art.2)
Een woning en penthouse inrichten: de keuken (art.2)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPxZ_QbZNLPrH-VpZqNByyxfA_WgrcFinwjm_3XI18IC8ew85b0ewLsTQguUUfAkDGZ5FQ3zprtT2W29D8XMHuJGXrOIPC5TvR4jxkVEYRSz1J9LqHxMaZhX2gpofRyhF5WN4jzysxA0g/s640/keuken+ixina+toonzaal.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPxZ_QbZNLPrH-VpZqNByyxfA_WgrcFinwjm_3XI18IC8ew85b0ewLsTQguUUfAkDGZ5FQ3zprtT2W29D8XMHuJGXrOIPC5TvR4jxkVEYRSz1J9LqHxMaZhX2gpofRyhF5WN4jzysxA0g/s72-c/keuken+ixina+toonzaal.jpg
Splendid Woningbouw | Paal-Beringen
https://blog.splendid.be/2020/02/een-woning-en-penthouse-inrichten-de_18.html
https://blog.splendid.be/
https://blog.splendid.be/
https://blog.splendid.be/2020/02/een-woning-en-penthouse-inrichten-de_18.html
true
5639707578316177642
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten TOON ALLE Ontdek meer Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volgen THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy